Heatlucky küldetése/filozófiája és célja

heatlucky logo

A Heatlucky saját márkás, uniós védjegyes termékeink piaci bevezetésénél kezdetben a Heatlucky póló, Heatlucky nadrág, illetve a Heatlucky zoknik álltak a fókuszban. Elsődlegesen tehát ezen termékek közül választhattak a kedves érdeklődők, vásárlók. A későbbiekben pedig a bővített, gazdag palettáról válogathatnak. Célunk, hogy mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbb fűthető ruhadarabot.

De térjünk vissza a történet legelejére. Honnan is jött az ötlet, az ihlet, hogy megalkossuk a praktikus Heatlucky termékeket? Ahogy az már biztosan másokkal is előfordult, fáztam. Egy didergős, hideg napon jutott eszembe, hogy valamit tenni kell a vacogás ellen. Így hát kerestem a megoldást, amellyel elviselhetővé lehet tenni a téli mínuszokat. A fázós szituációnak köszönhetően született meg fejemben a fűthető ruhadarabok gondolata. Szerettem volna, ha az emberek rendelkezésére állna egy olyan öltözet, amely kényelmes és komfortos még a hideg időjárásban is.

Célom volt, hogy kellemesebbé tegyem a szabadban töltött fázós, hideg napokat azok számára, akik ősszel, télen is szeretnek a természetben időzni, így például a túrázóknak, vadászoknak tökéletes választás bármelyik Heatlucky ruhadarab, de rendkívül hasznos tud lenni síelőknek és lovaglást űző emberek számára egyaránt. Ezen termékek használata kedvező tehát a természet szerelmeseinek és a fentebb említett hobbik iránt érdeklődőknek. Tulajdonképpen a célközönségem ezen tevékenységek kedvtelői, hiszen ők azok, akik számára nélkülözhetetlen a meleg, fűthető ruhák használata, így ellenállóvá válhatnak a zord és kedvezőtlen időjárással szemben.

Kiknek ajánlom még a termékeinket? Mindenkinek, aki fázni szokott és azoknak is, akik nem szeretnének többé a téli időszakban a hideg miatt szobájukba visszahúzódni, hanem vágynak a természet lágy ölére. A Heatlucky használata olyan melegséget biztosít, mintha csak egy forró kandalló mellett üldögélnénk.

További célkitűzésem, hogy minél szélesebb körben ismertté és használttá váljanak a Heatlucky termékeink. Szlogenünk „A jövő viselete…” is arra kíván utalni, hogy európai szintű elterjedtségre törekszünk. Továbbfejlesztések által szeretnénk elérni, hogy a Heatlucky hétköznapi viseletté váljon és ne számítson luxuscikknek, hanem mindenki számára elérhető legyen, ezáltal lehetővé téve a mindennapi használatot.