Rólunk 

...mert szeretjük a meleget!

Hányan átkoztuk már rosszul megválasztott, túl vékony cipőnket vagy kabátunkat, amikor a villamosmegállóban vártunk vagy a Vörösmarty téren ácsorogva kortyolgattuk a forralt bort és ahelyett, hogy átadhattuk volna magunkat a Karácsony hangulatának, kizárólag azon járt az eszünk, hogy jéggé fagyunk? Nem beszélve azokról, akik munkájukból vagy tevékenységükből adódóan télen is kint tartózkodnak (piacosok, utcai árusok, lovas edzők, vadászok, kültéri biztonsági szolgálat stb.) Ki ne játszott volna el a gondolattal, hogy milyen jó volna ilyenkor egy gombnyomásra meleget árasztó ruha?  Talán többen is találkozhattunk már az egyszer használatos, „eldurrantós” melegítős talpbetétekkel, ám ezek egyrészt fajlagosan is drágák, másrészt nem annyira komfortosak, relatív rövid ideig tartják a hőt és ami a legfontosabb, nem szabályozható rajtuk a hőfok…

Ez vezette az angol Blazewear márkát is, amikor több évvel ezelőtt kifejlesztették az első, elemről, majd akkumulátorról fűthető termékeiket, amelyek a mostaniakhoz képest még jóval kezdetlegesebbek voltak.  Szinte azonnal rengeteg használója lett ezeknek a praktikus kiegészítőknek, így nyilvánvalóvá vált, hogy érdemes további energiát fektetni a fejlesztésekbe. Hamar piacra is dobták az újabb és újabb fűthető ruhadarabokat, amelyek mind a különböző testrészek melegen tartásáról gondoskodnak.

Az összes Blazewear termékre igaz, hogy szabványos AA elemmel vagy AA akkumulátorral használható. 

Cégünk a több éves tapasztalatát felhasználva, valamint különféle piacvezető gyártók ruháinak előnyeit ötvözve kifejlesztette a Heatlucky saját márkás terméket. Célunk, hogy egyre szélesebb vásárlói körben megismertessük ezen ruházatok előnyeit és kedvező hatásait is. Bízunk benne, hogy sok ember számára tudjuk majd a hideg téli napokban az otthon meghitt melegének illúzióját nyújtani. 

Fázós talpak?!?

A talpunk révén egész testünkhöz "eljuthatunk", annak melegítésével minden létfontosságú szervünkre kedvező hatást gyakorolhatunk.

A reflexológia szerint is talpunk a testünk tükre. Itt futnak össze a létfontosságú szerveinkhez tartozó idegvégződéseink, így kiemelten fontos, hogy elsődlegesen a talpunkra nagyon odafigyeljünk, hogy a lehető legideálisabb körülményeket teremtsük meg, ezzel is segítve a mindennapos stressz, az időjárás és esetleg az intenzív sporttevékenységek okozta nagyfokú megterhelésben talpunk- és ezáltal testünk ellenálló képességét.

A szervezetünknek a megfelelő működéshez megfelelő környezeti hőmérsékletre van szüksége.

Hidegben a keringés lelassul, az erek összehúzódnak, a perifériás vérellátás akár teljesen leállhat.

A HEATLUCKY zoknijaival, valamint a BLAZE fűthető talpbetétekkel talpát több órán keresztül, több fokozatban temperálhatja, melegítheti, függően attól, mennyire szélsőségesek a körülmények, így nem csupán komfortérzetét fokozhatja nagy mértékben, de rengeteg kellemetlenséget is elkerülhet.

Szolgáltató adatai

Cégnév: Birkás József ev.

Szolgáltató székhelye: 6000 Kecskemét, Bogár u. 31/B

Elérhetőség: info@futhetoruha.hu

Telefon: +36 30 7350111

Adószám: 66849713-2-23

Nytsz: 39960685

Bank: K&H Bank 10402506-50526767-54871007

(IBAN): HU39 1040 2506 5052 6767 5487 1007

ittvasarolhatsz_logo_500_kor.png