Fűthető ülőpárna

TS001

Új termék

Az ülés meleg, száraz és kényelmes ezen a fűtött párnán még alacsony hőmérsékleten és nedves időben is.

Meggátolja a felfázást és húgyúti fertőzéseket. Ezért nagyon fontos, hogy megelőzze ezt a Thermo párnával.

Bővebb leírás

 

Kérjük érdeklődjön a várható beérkezésről

24 900 Ft‎ bruttó

-5 000 Ft‎

29 900 Ft‎ bruttó

Egyéb infó

Az ülés meleg, száraz és kényelmes ezen a fűtött párnán még alacsony hőmérsékleten és nedves időben is. Akár lesen ül vagy néz egy labdarúgó-mérkőzést a stadionban, napozik a teraszon havas időben, ül egy csónakban a horgászbottal a kezében, pihen egy műanyag széken, vagy egyszerűen csak leül egy padra akkor vigye magával.

Thermo párna az első akkus ülőpárna, mely 3 különböző hőmérsékleti beállítással rendelkezik.

34 Celsius fok, 39 fok és 44 fok, amelyből kiválaszthatja a saját személyes igényeinek megfelelőt.
A Thermo Seat kényelmes, puha párnája, valamint a fűtött felszíne nem engedi a hideg átjutását.

Emlékszel az utolsó alkalomra, egy futballstadionban, vagy egy szabadtéri rendezvényen, vagy akár a templomban, ahol ülni kellett egy hideg padon, és emlékszem, nagyon is jól, milyen rendkívül kellemetlen volt a hideget éreznem. Ez könnyen megelőzhető a jövőben a Thermo párnával és biztosítjuk Önt, hogy akkor nagyon élvezi majd a kellemes hőmérsékleti tartományt. A külső bevonat megakadályozza a nedvesség beszivárgását.

A rendkívül rugalmas fűtőelemek anyaga szénszál beépített puha kb. 28 x 18 cm hálós betéttel. Az akkumulátor működési ideje akár 5 óra is lehet a hőmérséklet beállításától függően.

Továbbá, össze lehet tekerni, hogy a kis méret tökéletesen illeszkedjen a táskába. Lehet mosni és tisztítani minden gond nélkül.

A mellékelt akkumulátor egy nagy teljesítményű 59 grammos lítium-polimer akkumulátor, amely nem rendelkezik a memória-effektussal, és akár 500-szor tölthető. A Thermo párna csomag tartalmaz egy újratölthető akkumulátort, valamint egy hordozó táskát.