Büszkék vagyunk a cégminősítésre!

Kakasi és Fiai Kft.
Gazdasági dűlő 11. C. ép., 6034 Helvécia
A minősítés bizonyítja, hogy a vállalkozás a magyarországi legjobb minősítésű cégek csoportjához tartozik.
A vállalat minden feltételt teljesített a 2023. évre, és a legmagasabb cégminősítéshez tartozik.

Történetünk egyszerű! Mi sem szeretjük ha fázunk. 2013. év igazán hidegnek számított a hegyekben.

De még az alföldön is, csak fáztam és elkezdtem keresgetni a neten egy megbízható, minőségi fűthető ruházatot, mivel nem egy bentülős ember vagyok. Fókuszom egy minden fórumon dicsért angol fejlesztésű cégre irányult, a Blazewear márkára. Azonnal vettem tőlük egy fűthető kesztyűt, felsőt, nadrágot és egy plusz akkumulátort. Annyira megtetszett a kialakítása és minősége, hogy a cég első magyarországi importőre lettem még abban az évben. Később az angol tulajdonosváltás miatt a dizájnban az utcai viseletet erősítették, nagyon drága ruhákat dobtak a piacra, ami egy szűk rétegnek lett csak jó.

Ez vezérelt minket, hogy mi is a fejlesztés mezejére lépjünk. HEATLUCKY® névvel európai védjegyes márkát dobtunk piacra, mely kedvező ár-érték aránya és jó minősége miatt mára már Közép-Európa egyik ismert prémium kategóriás terméke lett. Célunk, hogy minél szélesebb körben kiszolgáljuk azon szolgáltatásokban ténykedő embereket, akik szintén nem szeretik a hideget, ahogy már tudjátok mi sem.

Főként a téli természetjárók, a vadászok, síelők, hűtőházak dolgozói használják, de határőrök, rendvédelmi szervek munkatársai melegen tartásáról is gondoskodunk! Prémium kategóriás fűthető termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk, mert a minőség nekünk a legfontosabb.

Hányan átkoztuk már rosszul megválasztott, túl vékony cipőnket vagy kabátunkat? Nem beszélve azokról, akik munkájukból vagy tevékenységükből adódóan télen is kint tartózkodnak (piacosok, utcai árusok, lovas edzők, vadászok, kültéri biztonsági szolgálat stb.) Ki ne játszott volna el a gondolattal, hogy milyen jó volna ilyenkor egy gombnyomásra meleget árasztó ruha? Talán többen is találkozhattunk már az egyszer használatos, „eldurrantós” melegítős talpbetétekkel, ám ezek egyrészt fajlagosan is drágák, másrészt nem annyira komfortosak, relatív rövid ideig tartják a hőt, és ami a legfontosabb, nem szabályozható rajtuk a hőfok…

Ez vezette az angol Blazewear márkát is, amikor több évvel ezelőtt kifejlesztették az első, elemről, majd akkumulátorról fűthető termékeiket, amelyek a mostaniakhoz képest még jóval kezdetlegesebbek voltak. Szinte azonnal rengeteg használója lett ezeknek a praktikus kiegészítőknek, így nyilvánvalóvá vált, hogy érdemes további energiát fektetni a fejlesztésekbe. Hamar piacra is dobták az újabb és újabb fűthető ruhadarabokat, amelyek mind a különböző testrészek melegen tartásáról gondoskodnak.

Cégünk a több éves tapasztalatát felhasználva, valamint különféle piacvezető gyártók ruháinak előnyeit ötvözve kifejlesztette a HEATLUCKY® saját márkás terméket, mert hiszünk, hogy a jövőt mi alakítjuk. Célunk, hogy egyre szélesebb vásárlói körben megismertessük ezen ruházatok előnyeit és kedvező hatásait is. Bízunk benne, hogy sok ember számára tudjuk majd a hideg téli napokban az otthon meghitt melegének illúzióját nyújtani.

Fázós talpak?!? A jövő nem erről szól a HEATLUCKY®-nál

A talpunk révén egész testünkhöz “eljuthatunk”, annak melegítésével minden létfontosságú szervünkre kedvező hatást gyakorolhatunk.
A reflexológia szerint is talpunk a testünk tükre. Itt futnak össze a létfontosságú szerveinkhez tartozó idegvégződéseink, így kiemelten fontos, hogy elsődlegesen a talpunkra nagyon odafigyeljünk, hogy a lehető legideálisabb körülményeket teremtsük meg, ezzel is segítve a mindennapos stressz, az időjárás és esetleg az intenzív sporttevékenységek okozta nagyfokú megterhelésben talpunk- és ezáltal testünk ellenálló képességét.

A szervezetünknek a megfelelő működéshez megfelelő környezeti hőmérsékletre van szüksége. Hidegben a keringés lelassul, az erek összehúzódnak, a perifériás vérellátás akár teljesen leállhat.
A HEATLUCKY® zoknijaival, valamint a BLAZE fűthető talpbetétekkel talpát több órán keresztül, több fokozatban temperálhatja, melegítheti, függően attól, mennyire szélsőségesek a körülmények, így nem csupán komfortérzetét fokozhatja nagymértékben, de rengeteg kellemetlenséget is elkerülhet.